ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY LA 25.05.2023 Klo: 23:59

Moduulit
Suositukset
FAQ
Aikataulu
Tule mukaan kurssille

Löydä rauhaa suhteessa vanhempiisi ja yhteiseen menneisyyteenne.

 

Uusi alku on 5 viikon mittainen kurssi sinulle, joka haluat tuntea rauhaa suhteessa vanhempiisi, menneisyyteesi sekä ottaa konkreettisia askeleita kohti suvun taakkasiirtymästä vapautumista. Tämä kurssi on luotu, jotta voisit tunnistaa ja integroida sinua rajoittavia ylisukupolvisia malleja ja kulkea vapaammin kohti omaa elämääsi.

Tule mukaan kurssille
tasapainoinen ja onnellinen perhe

Ovet sulkeutuvat:

00

00

00

00

oransseja lehtiä

"Tämän jälkeen katsoo maailmaa ympärillään enemmän rakkaudellisin silmin ja hymyilevin suin. Sisimpään on laskeutunut rauha."


Aivan mahtava kurssi. Jokaiselle varmasti jotain uutta näkökulmaa omasta elämästä. Laskee hartioilta paljon painavia sukupolvitaakkoja. Lisää lempeyttä, myötätuntoa ja ymmärrystä lähiomaisiaan ja kumppaneitaan kohtaan. Kiitos Elina ja Ruben ammattitaidostanne.

- NINA

Anna kun arvaamme…

aikuisen ja lapsen kädet


Olet todennäköisesti täällä koska:

 • Lapsuutesi kokemukset ja suhteesi vanhempiisi rajoittavat elämääsi yhä aikuisuudessa

 • Aavistat, että ongelmien taustalla voi vaikuttaa suvun taakkasiirtymä mutta et kykene hahmottamaan miten

 • Haluat saada tukea ja konkreettisia työkaluja voidaksesi vihdoin integroida menneen kokemuksia ja tuntea olevasi vapaa
oranssi nuoli


Kuulostaako myös tämä tutulta?

 • Koet yhä menneisyytesi rajoittavan sinua. Huomaat samojen haasteiden toistuvan uudelleen ja uudelleen, etkä tiedä mitä sinun tulisi tehdä

 • Kaipaat tukea, jotta voit tiedostaa sen mitä et tällä hetkellä kykene näkemään

 • Tiedät, että on tullut aika tarkastella haasteidesi systeemisiä juurisyitä ja ottaa konkreettisia askeleita kohti muutosta, jotta vapaampi elämä olisi mahdollinen
onnellinen ja traumat parantanut perhe
perhekonstellaatio kouluttajat

Omassa elämässämme ja satojen asiakkaiden kanssa työskenneltyämme olemme huomanneet että...

 • Kun ongelmiemme juurisyyt ovat systeemisiä, niitä tulee tarkastella myös systeemisesti. 

 • Suvun taakkasiirtymästä vapautuminen on prosessi, joka on mahdollinen meille kaikille oikeiden työkalujen avulla. Eikä se vaadi koko sukuhistoriasi tuntemista.

 • Systeemisten periaatteiden mukaisesti: kun sinä muutut, niin sillä on vaikutus koko sinun perhesysteemiisi. 

Muutos on täysin mahdollinen, se vaatii vain oikeanlaisia työkaluja.

Tiedämme omasta kokemuksesta, kuinka vahvasti perheen tarina voi meihin vaikuttaa. 


Avioeroperheessä kasvaminen, vakavat sairastumiset, vaikeuksista puhumisen välttely, uusperheen haasteet, sukusalaisuudet, kulttuurierot, varhaiset onnettomuudet ja lukuisat traagiset ihmiskohtalot ovat vain osa niistä teemoista, joita me molemmat kannamme mukanamme aikuisuuteen.

Näiden teemojen ja niiden pohjalta luotujen systeemisten, hyvin alitajuisten mallien kanssa navigoiminen ei olisi ollut mahdollista ilman perhekonstellaatioita. Vasta niiden avulla kykenimme tunnistamaan ja muuttamaan lopullisesti niitä malleja, jotka määrittelivät hyvin vahvasti elämiämme.

oranssi nuoli

Voimme siksi luottamuksella luvata…


Että oman menneisyyden kokemusten integroiminen sekä sukupolvet ylittävistä traumoista vapautuminen on mahdollista myös sinulle. 

Systeemisten periaatteiden mukaisesti kun me itse tulemme tietoisiksi meitä ohjaavista alitajuisista malleista ja kykenemme muuttamaan niitä, prosessin luonnollinen seuraus on se, että muutoksemme vaikuttaa myös muihin perheemme jäseniin.

Kun luovut siitä energiasta, joka on sitoutunut menneisyyden mallien toistamiseen ja/tai ratkaisemiseen, se vapautuu oman elämäsi ja omien unelmiesi palvelukseen.

Voimmekin luottamuksella luvata, että

 

Perhekonstellaatiolla on elämääsi lopullisesti muuttava vaikutus. 

Kun alat hahmottaa perheesi ja elämäsi systeemisestä näkökulmasta, niin yhtäkkiä jopa kaaoksen ja haasteiden taustalta löytyy järjestys ja merkitys. Voit soveltaa konstellaatioiden periaatteita oman elämäsi eri osa-alueille loputtomiin ja tällä on valtavan suuri positiiivinen ja kauaskantoinen vaikutus.

Sinun on todella mahdollista löytää rauha suhteessa menneeseen. Me kuljemme kanssasi.

Joten jos olet valmis:

pieni kasvava puu

Luomaan terveempää suhdetta menneisyyteesi sekä vanhempiisi

keskikokoinen kasvava puu

Vapautumaan haitallisista sukupolvet ylittävistä malleista

iso kasvava puu

Kulkemaan kevyemmin kohti itsesi näköistä elämää


 

Esittelemme sinulle:

Uusi alku -kurssin

onnellisen ja vapaamman elämän verkkokurssi

Viiden viikon kurssi, sinulle, joka haluat luoda rauhaa suhteessa vanhempiisi ja menneisyyteesi vapautuen suvun taakkasiirtymästä 

Kurssin jälkeen

kasvava puu

Tiedät systeemisen terapian ja perhekonstellaation perusteet

Opit perhekonstellaation ja systeemisen terapian periaatteet ja osaat soveltaa niitä oman elämäsi eri osa-aluielle, ymmärtäen kokemuksesi systeemisessä kontekstissa.

kasvava puu

Tiedostat suvun taakkasiirtymän vaikutuksen niin äitilinjassa kuin isälinjassa

Ymmärrät sukuasi kohdanneiden tapahtumien ja niiden pohjalta syntyneen taakkasiirtymän vaikutukset oman elämäsi haasteissa. Opit ymmärtämään vanhempiasi paremmin.

kasvava puu

Voit vapautua suvun taakkasiirtymästä ja kulkea kohti omaa elämääsi vapaammin

Asetut elämässäsi paikalle, josta käsin voit alkaa vapautua taakkasiirtymästä ja elämääsi alkaa syntyä tilaa ja vapautta valita toisin, sokea reagoinnin sijaan.

kasvava puu

Voit tehdä tietoisia valintoja

Asetut elämässäsi aikuisen paikalle, josta käsin voit luoda tietoisempia ja aikuisempia valintoja. Voit antaa itsellesi sen mitä vanhempasi eivät antaneet ja sitä kautta kokea syvempää rauhaa ja valinnanvapautta elämässäsi.

kasvava puu

Ymmärrät vanhempiasi paremmin

Kykenet hahmottamaan sen, kuinka suhde vanhempiisi vaikuttaa elämässäsi. Saat mahdollisuuden ymmärtää vanhempiasi paremmin systeemisessä kontekstissa ja tehdä vapaampia valintoja heistä riippumatta. Suhde vanhempiisi ei enää vaikuta sokeasti elämääsi.

kasvava puu

Voit tehdä rauhaa menneisyyden kanssa

Kun systeeminen ymmärryksesi kasvaa, kykenet löytämään rauhaa suhteessa menneisyyteen. Se energia, joka on sitoutunut menneisyyteen vapautuu käyttöösi ja voit suunnata vapaammin kohti tulevaisuutta ja unelmiasi.

Ilmoittaudu tänään

Näin puhuvat aiemmat ryhmäläiset:

viisi tähteä

“On tää niin huikee menetelmä.”


Kiitos paljon! 🥰 Joskus vuosia jauhanut, vatvonut, setvinyt ja selitellyt lapsuutta, traumoja, tunteita. Nyt tuntuu oikealle kaikki tää. Antaa lupa kehontuntemuksille.
Oli jopa hymyilyttävää miten isän ja äidin esineestä yhdessä muodostuu esine joka itseäni edusti.
Mielenkiintoista! Kauniita unia, äidin ja isän kuvia. 😊


- JOHANNA

viisi tähteä

"Mielettömän avaava kurssi"

Uskon tämän kurssin vaikuttaneen syvällä tavalla itseeni. Sain ymmärrystä sukuani ja juuriani kohtaan, joka on lisännyt myötätuntoa näitä ihmisiä kohtaan. Hyvin merkittävänä koin myös nuorena poisnukkuneiden sisarusteni mukaanottamisen ja lähentymisen osaksi itseäni ja perhettäni. Kurssin vaikutukset ovat käytännöllisiä eivätkä asiat jää pelkästään hienoiksi teorioiksi tai lauseiksia. Materiaali on kattava ja arvokas paketti. Se on myös selkeästi ja huolellisesti tehty. Kiitos Elina& Ruben suuresta työstä. Teillä on syvällistä ymmärrystä ja kaikkiin kysymyksiin on löytynyt uusia, avaavia näkökulmia. 

- KAISA

viisi tähteä

“Olen monella tapaa sanaton”


Kiitos aivan superpaljon jo nyt tästä Yhteyteen -kasvuryhmästä. Olen monella tapaa sanaton ja niin on hyvä -se tekee tilaa kuulla ja tutkia. Tämä perhekonstellaation maailma kun on kuin valkoista magiaa joka sekä toimii että hämmästyttää tehdessään niin. Kiitos kaunis työstänne 💚


- LAURA

viisi tähteä

“Elinan ja Rubenin olemukset sulatti sydämeni ja olen valmis heittäytymään.”


Olen terapoinut aikoinaan paljon itseäni ja osannut selittää ja kertoa tarinoita. 🙈 Haluan uskaltautua luottamaan siihen mitä aistin ja koen. Eilen tapahtui ihme ja sain äidiltäni sukututkimustietoja ja aloin taas vahvemmin luottamaan, että saan kaiken mitä tarvitsen. Tärkeintä olla valmis ottamaan vastaan.


- JOHANNA

toimivan perhedynamiikan kouluttajat iloisina metsässä

Joka viikko maanantaisin 27.5.2024 alkaen saat pääsyn uuteen moduuliin, jonka avulla voit sukeltaa syvemmälle omaan prosessiisi


Viikottaisissa live-webinaareissa käymme läpi kyseisin viikon teemoja sekä teemme syventäviä harjoitteita ohjatusti. Kurssimateriaali on käytössäsi 6kk ajan aloituksesta. Yhteinen matka kurssialustalla ja Zoom-webinaareissa tapahtuu kesä-heinäkuun aikana, mutta mahdollisuus  mahdollisuus kysyä ja olla mukana Kaminun- yhteisössä säilyy tämänkin jälkeen. Sinulla on mahdollisuus käydä materiaalia läpi omaan tahtiisi ja löydät sen kätevästi myös puhelimestasi Kajabi -appista.

perhekonstellaatio verkkokurssi

Kun ilmoittaudut mukaan tänään, saat:

oranssi oikeinmerkki

Viikottaisen kirjallisen materiaalipaketin sekä ohjatut meditaatiot tukemaan prosessiasi


Kurssiin kuuluvat oppituntikohtaiset kirjalliset materiaalipaketit, joihin sisältyy systeemisen terapian ja perhekonstellaatioiden perusperiaatteita sekä itsenäisesti tehtäviä harjoitteita. Teoria yhdessä harjoitteiden kanssa tukee prosessiasi ja auttaa sinua menemään syvemmälle myös liveosuuden päätyttyä.

Tämän ohella saat 4 ohjattua meditaatiota tukemaan prosessiasi.

(arvo 170€)

oranssi oikeinmerkki

Viikottaisen webinaarin (yht. 5kpl)


Viikottaisessa 90 min mittaisessa ohjatussa webinaarissa käymme läpi kyseisen viikon teemoja. Ohjaamme harjoitteita, joiden avulla voit syventää kokemustasi ja viedä sen käytäntöön elämässäsi. Webinaareissa on aina tilaa kohdata muita osallistujia sekä esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia. Jokaisesta webinaarista jää myös tallenne.

(arvo 250€)

oranssi oikeinmerkki

Kahden vetäjän tuen


Tuemme sinua koko viisi viikkoa kestävän prosessin ajan. Tavoitat meidät sähköpostitse, Whatsapp-ryhmän sekä webinaarien avulla. Voit esittää meille kysymyksiä sekä saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai niihin haasteisiin, joita kohtaat tällä hetkellä.

(arvo 300€)

oranssi oikeinmerkki

Pääsyn suljettuun Whatsapp-ryhmään kurssin ajaksi


Suljetussa Whatsapp-ryhmässä voit jakaa kokemuksiasi sekä tutustua muihin kurssin osallistujiin, jotka myös käyvät läpi samankaltaisia teemoja elämässään. Usein kohtaamme elämämme haasteita yksin, mutta mikä rikkaus onkaan se kun voimme jakaa niitä muiden kanssa. Osallistujien prosessit peilaavat toisiaan ja voimme yhdessä saavuttaa sellaista mikä yksin olisi hankalaa.

(arvo 150€) 

Ilmoittaudu tänään

Seuraavat viikot pitävät sisällään:

kaksi aikuista sisäisen lapsen jalanjäljissä leikkimielisinä

Tervetuloa!

 • Tutustu vetäjiin
 • Kurssin esittely 
 • Kurssin aikataulu
 • Henkilökohtainen vastuu
kaksi aikuista sisäisen lapsen jalanjäljissä leikkimielisinä

MODUULI #1

Sisäisen lapsen jalanjäljissä

Aloitamme kurssin sukeltamalla sisäisen lapsen maailmaan. Pääset luomaan yhteyden lapsuutesi tarpeisiin, toiveisiin ja haaveisiin - siihen lapseen joka yhä asuu sinussa. Ymmärrät kuinka merkittäviä lapsuutesi kokemukset ja niiden pohjalta luodut alitajuiset mallit yhä ovat ja millaista roolia ne näyttelevät taakkasiirtymän ilmentämisessä.

 • Opit hahmottamaan lapsuuden tapahtumien, alitajuisten mallien ja taakkasiirtymän välisen yhteyden.
 • Identifioit lapsuutesi täyttymättömiä toiveita, joita kuljetat yhä mukanasi.
 • Luot sinulle merkityksellisen intention, joka kulkee kanssasi koko kurssin ajan ohjaten sitä mihin energiasi kurssin aikana suuntautuu.
 • Sisäinen lapsi-meditaatio

Live webinaari maanantaina 27.toukokuuta klo 17:30-19 (webinaarista tulee tallenne)

lapsi ja äiti

MODUULI #2

Äitilinjan integroiminen

Kurssin toisessa moduulissa tarkastelemme äitilinjan tarinaa: niitä uskomuksia, kokemuksia, oppeja,haasteita ja taakkasiirtymää, joita olet omaksunut äitisi sukulinjasta. Ymmärrät systeemisen lojaaliutesi äitilinjaasi kohtaan sekä sukulinjaa kohdanneiden tapahtumien hyvin kauaskantoiset vaikutukset.

 • Sinulla on avarampi, systeeminen käsitys äitisi sukuhaarasta ja omasta roolistasi siinä.
 • Hahmotat oman systeemisen lojaaliutesi suhteessa äitilinjaasi sekä osaat tunnistaa mikä vastuu kuuluu sinulle ja mistä vastuusta voit luopua.
 • Saat työkaluja, joiden avulla voit ottaa konkreettisia askeleita äitilinjan taakkasiirtymästä luopumiseen.
 • Äitilinjameditaatio

Live webinaari maanantaina 3.kesäkuuta klo 17:30-19 (webinaarista tulee tallenne)

lapsi ja isä

MODUULI #3

Isälinjan eheyttäminen

Kurssin kolmannessa moduulissa tarkastelemme isälinjasi tarinaa: niitä tapahtumia, ehtoja, ihmiskohtaloita ja taakkasiirtymää, jonka olet omaksunut isäsi sukulinjasta. Hahmotat systeemisen lojaaliutesi isälinjaasi kohtaan sekä sukua kohdanneiden tapahtumien vaikutuksen taakkasiirtymän taustalla.

 • Hahmotat isälinjasi, sekä paikkasi siinä, uudesta systeemisestä näkökulmasta.
 • Tunnistat systeemisen lojaaliutesi isälinjaasi kohtaan ja osaat erottaa sen omasta vastuustasi kyeten irrottautumaan taakkasiirtymän painosta.
 • Omaksut konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit työstää isälinjan tapahtumia ja omaa suhtautumistasi niihin.
 • Isälinjameditaatio

Live webinaari maanantaina 10.kesäkuuta klo 17:30-19 (webinaarista tulee tallenne)

lapset ja vanhemmat

MODUULI #4

Navigointi vanhempien välisessä suhteessa

Kurssin neljännessä moduulissa tarkastelemme sinun ja vanhempiesi välistä dynamiikkaa ja niitä rooleja, jotka olet omaksunut suhteessa vanhempiisi. Hahmotat paikkasi vanhempiesi välisessä dynamiikassa sekä sen kauaskantoiset vaikutukset nykypäivään asti.

 • Tunnistat oman roolisi lapsuudenperheessäsi sekä sen hinnan minkä siitä maksoit.
 • Hahmotat suhteesi vanhempiisi systeemisestä näkökulmasta.
 • Tiedostat ne alitajuiset mallit, jotka yhä sitovat sinut lapsuudenperheeseesi haitallisella tavalla ja opit irrottautumaan niistä.

Live webinaari maanantaina 17.kesäkuuta klo 17:30-19 (webinaarista tulee tallenne)

kaksi tietoista aikuista

MODUULI #5

Kohti tietoista aikuista

Kasvuryhmän viimeisessä moduulissa tarkastelemme sitä, kuinka voit vahvistaa sisäistä aikuistasi, kantaa oman vastuusi ja varmoin askelin luoda omaa elämääsi vapautuen taakkasiirtymän painosta.

 • Saat työkaluja tunnistaa oman vastuusi, tunnistaa vanhempiesi vastuun ja luopua siitä mikä ei sinulle kuulu.
 • Tiedostat miten menneisyytesi on muokannut sinusta juuri sen kuka olet tänään.
 • Ymmärrät omat lahjasi koko perhesysteemillesi.
 • Sisäinen aikuinen- meditaatio

Live webinaari maanantaina 1.heinäkuuta klo 17:30-19 (webinaarista tulee tallenne)

kaksi tietoista aikuista

Live-tallenteet 

Viikottaiset live Zoom-webinaarit tallennetaan kurssialustalle ja sinun on mahdollista palata niihin niin usein kuin haluat. Näin voit tehdä ohjatut harjoitteet uudelleen 6kk ajan ja tarkastella muutosta itsessäsi oman prosessisi edetessä.

kaksi aikuista sisäisen lapsen jalanjäljissä leikkimielisinä

Sinä teit sen!

 • Miten tästä eteenpäin?
 • Työkaluja ja resursseja seuraavan askeleen ottamiseen
 • Pääsy Kaminantes- yhteisöön Facebookissa
Ilmoittaudu tänään

Kurssin aikataulu

Osallistuessasi kurssille saat pääsyn kurssimateriaalin pariin 6kk ajaksi. Yhteinen matka live-webinaarien parissa tapahtuu kesä-heinäkuun aikana.

Voit halutessasi osallistua webinaareihin livenä tai katsoa niiden tallenteet kurssialustalta jälkikäteen. Yli puolet kursseillemme osallistuvista tekevät kurssit omassa tahdissa. Näin ollen osallistuminen livenä ei ole välttämätöntä vaan saat saman hyödyn myös tekemällä kurssin omaan tahtiisi.

Live webinaarit pidetään maanantaisin Zoomissa:

27.5 klo 17:30-19 | 3.6 klo 17:30-19 | 10.6 klo 17:30-19 | 17.5 klo 17:30-19 | 1.7 klo 17:30-19

Kaiken yllä olevan lisäksi

Haluamme varmistaa, että saat mahdollisimman paljon irti kurssista lisäämällä nämä bonukset

kaikki perhekonstellaatioista bonus kansikuva

BONUS #1

Kaikki perhekonstellaatiosta

Mikäli perhekonstellaatiot eivät ole sinulle tuttu juttu niin tällä oppitunnilla käymme läpi perhekonstellaatioiden teoreettisen pohjan konkreettisesti ja selkeästi. Tutustut perhekonstellaatioiden luojan Bert Hellingerin elämään, perhekonstellaatioiden ydinperiaatteet sekä miten konstellaatio toteutetaan.

traumojen juurisyihin keskittyvän bonuksen kansikuva

BONUS #3

Taakkasiirtymän alkemia

Tässä bonus-moduulissa käymme läpi taakkasiirtymän käsitettä vastaten seuraaviin kysymyksiin:

 1. Mitä taakkasiirtymä tarkoittaa? Kuinka ymmärtää ja erottaa se, että on taakkasiirtymää?
 2. Mitä tehdä tiedostamisen jälkeen? 
 3. Miten työskennellä sellaisten aiheiden kanssa, joista ei ole saanut juurikaan tietoa?

Ja jotta sinulla on myös kattava tuki koko kurssin ajan

Sinulla on pääsy näihin kaikkiin materiaaleihin!

oranssi Whatsapp-kuvake

Suljettu whatsapp-ryhmä

Voit halutessasi liittyä suljettuun yhteisöön. Täällä muistutamme sinua tulevista webinaareista ja sinulla on mahdollisuus tutustua muihin samassa prosessissa oleviin ryhmäläisiin. Kysy polttavimmat kysymyksesi ja saa vastauksia niihin livenä.

oranssi Zoom-kuvake

Viikottaiset live webinaarit + niiden tallenteet

Syvennä prosessiasi live webinaareissa, joissa käymme läpi kyseisen viikon teoriaa sekä ohjaamme syventäviä harjoitteita, jotka tuovat uuden ulottuvuuden kokemukseesi ja avartavat näkökulmiasi. Kaikista webinaareista tulee tallenteet kurssialustalle, joihin sinun on mahdollista palata 6kk ajan.

oranssi työkirjakuvake

Teoriapaketit ja harjoituskirjat

Prosessisi tueksi saat viikottaisen kirjallisen teoriapaketin, joka sisältää itsenäisesti tehtäviä harjoitteita, joiden avulla saat uusia ulottuvuuksia kurssin aihepiirin pariin.

Ilmoittaudu tänään

Ei riskiä. Saat viikon tyytyväisyystakuun.

 

Voit perua osallistumisesi ensimmäisen live webinaarin jälkeen maanantaina 27.toukokuuta jos et ole tyytyväinen kurssiin. Näin sinulla on ilmoittautumisen jälkeen aikaa tutustua ensimmäiseen moduuliin sekä bonus materiaaleihin rauhassa. Me myös varmistamme, että saat kurssilla rahoillesi täyden vastineen sekä uusia työkaluja käsitelläksesi suhdettasi vanhempiisi sekä suvun taakkasiirtymään, joka on täysin korvaamatonta.

Taakkasiirtymästä vapaampi elämä on vain muutaman askeleen päässä!

Näin myös sinä voit ilmoittautua Uusi alku- kurssille tänään:

askel numero 1

Ilmoittaudu tänään

Napsauta mitä tahansa Ilmoittaudu tänään -painikkeista ja sinut ohjataan osioon, jossa voit tutustua kurssin maksuvaihtoehtoihin.

askel numero 2

Maksu

Valittuasi sinulle sopivan maksuvaihtoehdon, suorita maksu turvallisesti kassalla ja ilmoittautumisesi on sen jälkeen virallista!

askel numero 3

Vahvistus

Kun olet maksanut kurssimaksun, saat pääsyn verkkokurssialustalle ja voit jo aloittaa kurssimateriaaleihin tutustumisen.

Ilmoittaudu tänään
perhedynamiikan ja traumojen juurisyitä käsittelevä verkkokurssi

Ilmoittaudu siis Uusi Alku- kurssille tänään ja ota ensimmäinen askel kohti vapaampaa, itsesi näköistä elämää.

Aloita valitsemalla haluamasi maksutapa:

Säästä!

PARAS HINTA


Yksi maksuerä, maksa kurssi kerralla.
 

247 

 

Osta ja maksa kerralla

TAI

JOUSTAVIN HINTA


Kaksi kuukausittaista maksuerää
 

2  x 130 

 

Osta ja maksa osissa

Hintoihin sisältyy alv.24%. Kahteen erään jaetussa maksussa ensimmäinen erä laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä 4 vk ilmoittautumisesta. Kurssin digitaalisen luonteen vuoksi ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta maksuja. Tutustu peruutusehtoihin tästä.

Ovet sulkeutuvat…

00

00

00

00

leijailevat oranssit lehdet

“Ei tätä sanoin voi kuvailla mitä konstellaatio laittaa liikkeelle!”


Äitisuhde käsittely syveni, toivottuun suuntaan, selittää oireita ja elämääni. ✨🌿


- OSALLISTUJA

Usein kysytyt kysymykset:

Jos kuitenkin vielä mietit kurssille osallistumista näin tiedät sopiiko Uusi Alku sinulle:

Kurssi SOPII sinulle jos:

 • Haluat ottaa askeleita kohti vapaampaa ja itsesi näköistä elämää.

 • Olet valmis tarkastelemaan ja muuttamaan omia alitajuisia mallejasi.

 • Tarvitset uusia työkaluja voidaksesi hahmottaa ongelmiesi juurisyyt.

 • Et ole vielä kyennyt yksin ratkaisemaan haasteita ja kaipaat uusia työkaluja ja näkökulmia voidaksesi tehdä sen.

 • Tiedät sisimmässäsi, että ongelmasi liittyvät tavalla tai toisella lapsuutesi ja/tai perhesysteemisi tapahtumiin.

Kurssi EI sovi sinulle jos:

 • Haluat etsiä syyllisiä tarkastelematta omaa rooliasi perhesysteemissä.

 • Et ole valmis tarkkailemaan itseäsi, perhettäsi ja sukuasi uusista näkökulmista.

 • Ajattelet ongelmiesi olevan seurausta muiden ihmisten haitallisesta käytöksestä.

 • Odotat ratkaisuja ilman omaa muutosta

 

 • Toivot toisen ottavan ohjat elämässäsi.
kuvia harmonisesta ja onnellisesta perheestä

Sitoudu siihen muutokseen jonka haluat luoda elämääsi— ja tule ottamaan yhdessä askelia kohti taakkasiirtymästä luopumista Uusi alku- kurssilla!

perhesuhde verkkokurssi tietokoneruuduilla

Oletko sinä valmis tuntemaan rauhaa suhteessa menneeseen ja sen jälkeen suuntaamaan vapaammin kohti omaa elämääsi, itsesi näköistä tulevaisuutta? 

Jos vastauksesi on “KYLLÄ” niin varmista paikkasi Uusi Alku -kurssille ja aloitetaan tämä matka yhdessä!

Ilmoittaudu tänään

Taakkasiirtymästä vapautuminen on MAHDOLLISTA.

onnelliset perhekonstellaatio ohjaajat metsässä

HEI, ME OLEMME ELINA JA RUBÉN

Vanhemmat, perhekonstellaatio-ohjaajat ja oppaasi tällä matkalla.


Jos vuosien kokemus perhekonstellaatio-ohjaajina on opettanut meille jotain, niin se tämä: ihmissuhteiden haasteemme ovat suurin ponnahduslauta kasvuun. Mutta ne ovat aina osa isompaa kokonaisuutta. 

Jokaiseen sukuun syntyy joskus joku, joka on valmis katsomaan sitä mitä mutta eivät kyenneet katsomaan, tuntemaan sen mitä muut eivät pystyneet tuntemaan ja palauttamaan sitten vastuun tapahtumista sille kenelle se kuuluu.

Jos sinä olet täällä, sinussa palaa toive, haave tai tarve integroida menneen haasteet ja vapautua sukupolvet ylittävistä traumoista.

Tämä kurssi ei ole vain teoriaa vaan taustalla vaikuttaa myös vuosien kokemuksemme omasta elämästämme. Tuemme matkaasi joka askeleella jakaen sinulle meidän ja asiakkaittemme elämässä parhaiten toimineita työkaluja.

Jos olet täällä, sisälläsi on haave muuttua. Sinun ei tarvitse vielä tietää miten kaikki tulee tapahtumaan kunhan olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen.

Avaimet muutokseen löytyvät sisältäsi.

Me autamme sinua näkemään miten.

Elina & Rubén

Jos olet valmis tiedostamaan ja muuttamaan elämäsi haasteen taustalla vaikuttavia alitajuisia, systeemisiä juurisyitä…

Niin tämä on mahdollisuutesi valjastaa perhekonstellaation voima vapaamman ja itsesi näköisemmän elämän luomiseksi!

Olen valmis!