ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY PE 16. helmikuuta 2024 Klo: 23:59

Moduulit
Suositukset
FAQ
Ilmoittaudu tänään

Kohti tietoista ja hyvää rakkautta


Tule mukaan transformatiiviseen neljän viikon kasvuryhmään, jossa valjastamme perhekonstellaatioiden voiman merkityksellisempien parisuhteiden luomiseksi. Tulet tietoiseksi ja voit muuttaa suvustasi ja lapsuudestasi omaksumiasi haitallisia alitajuisia malleja, jotka ylläpitävät parisuhteen ongelmiasi ja kulkea kohti harmonisempia ja tietoisempia parisuhteita.

Ilmoittaudu tänään
parisuhdekouluttajat halaamassa toisiaan

Ovet sulkeutuvat:

00

00

00

00

oransseja lehtiä kaaressa

"Tämän jälkeen katsoo maailmaa ympärillään enemmän rakkaudellisin silmin ja hymyilevin suin. Sisimpään on laskeutunut rauha."


Aivan mahtava kurssi. Jokaiselle varmasti jotain uutta näkökulmaa omasta elämästä. Laskee hartioilta paljon painavia sukupolvitaakkoja. Lisää lempeyttä, myötätuntoa ja ymmärrystä lähiomaisiaan ja kumppaneitaan kohtaan. Kiitos Elina ja Ruben ammattitaidostanne.

- NINA

Anna kun arvaamme…

mies kamppailemassa parisuhdeongelmien kanssa


Olet todennäköisesti täällä koska:

 • Haluat tulla tietoiseksi ja muuttaa niitä alitajuisia malleja, jotka ylläpitävät ja ajavat sinut samojen parisuhteen haasteiden pariin

 • Haaveilet voivasi tehdä tietoisia valintoja parisuhteen kentällä, sokean reagoimisen sijaan

 • Tiedostat toistavasi tiettyjä malleja suhteesta toiseen mutta et saa kiinni niiden juurisyistä
oranssi nuoli


Kuulostaako myös tämä tutulta?

 • Olet väsynyt löytämään itsesi samojen parisuhteen haasteiden parista uudelleen ja uudelleen

 • Et halua enää triggeröityä ja pettyä kun muutosta ei tapahdu yrityksistäsi huolimatta

 • Tiedät, että on tullut aika tarkastella haasteidesi systeemisiä juurisyitä ja ottaa konkreettisia askeleita kohti muutosta jotta unelmiesi parisuhde olisi mahdollinen
nainen kamppailemassa parisuhdeongelmien kanssa
onnellinen ja toimiva parisuhde

Omassa elämässämme ja satojen asiakkaiden kanssa työskenneltyämme olemme huomanneet että...

 • Sinun on täysin mahdollista tulla tietoiseksi parisuhteen kentällä vaikuttavista alitajuisista malleista ja muuttaa niitä

 • Voit vapautua suvun taakkasiirtymän vaikutuksesta ja vapauttaa siihen sitoutunutta energiaa ihmissuhteisiisi

 • Kun muutat sinua ohjaavia automaattisia malleja, alat automaattisesti vetämään puoleesi erilaisia kokemuksia

Muutos on täysin mahdollinen, se vaatii vain oikeanlaisia työkaluja.

Olemme olleet pariskuntana lukuisasti vastaavassa tilanteessa ja tiedämme miltä alitajuisten mallien kanssa navigoiminen tuntuu.


Kahden kulttuurin pariskuntana, 12 vuoden kokemuksella, olemme usein olleet tilanteessa, jossa alitajuiset suvusta ja lapsuudenperheestämme omaksutut mallit aktivoituvat.

Tulemme hyvin eri perhetaustoista, eri arvoineen ja kokemuksineen, puhumme eri kieliä ja siitä huolimatta olemme opiskelleet, työskennelleet ja lopulta perustaneet perheen (ja yrityksen) yhdessä. Rehellisesti sanottuna tämä on toisinaan ollut todella vaikeaa. Vasta perhekonstellaatioiden sekä Rebirthing Breathwork Mastery- menetelmän avulla kykenimme tunnistamaan ja muuttamaan lopullisesti niitä haitallisia malleja, jotka aktivoituvat yhteisessä arjessamme.

oranssi nuoli

Voimme siksi luottamuksella luvata…


Että harmonisten ja tietoisempien parisuhteiden luominen on mahdollista myös sinulle. Eikä se vaadi edes sitä, että olet parisuhteessa tai että puolisosi osallistuu kurssille. Kyseessä on sinun ikioma matkasi. Systeemisten periaatteiden mukaisesti kun me itse tulemme tietoisiksi meitä ohjaavista alitajuisista malleista ja kykenemme muuttamaan niitä, prosessin luonnollinen seuraus on se, että muutoksemme vaikuttaa myös muihin systeemimme jäseniin. Kenties annamme puolisollemme mahdollisuuden tulla kohdatuksi toisin tai alamme vetää puoleemme erilaisia kumppaneita ja kokemuksia, jotka peilaavat omaa sisäistä muutostamme.

Joten jos olet valmis:

pieni kasvava puu

Tiedostamaan ongelmiesi juurisyyt

keskikokoinen kasvava puu

Vapautumaan haitallisista systeemisistä malleista

suuri kasvava puu

Luomaan onnellisemman ja harmonisemman parisuhteen


 

Haluamme jakaa kanssasi:

Yhteyteen- kasvuryhmän

parisuhde verkkokurssi

Neljän viikon mittaisen transformatiivisen kurssin, sinulle joka haluat tiedostaa ja muuttaa parisuhteen haasteidesi taustalla vaikuttavia systeemisiä juurisyitä ja vihdoin luoda onnellisemman ja harmonisemman parisuhteen.

Kurssin jälkeen

kasvava puu

Hahmotat lapsuudestasi omaksumasi mallit

Tiedostat millaisia päätöksiä olet tehnyt lapsuutesi kokemusten perusteella ja kuinka nämä päätökset vaikuttavat edelleen tapaasi toimia parisuhteissa. Ymmärrät mistä tapasi reagoida juontaa juurensa.

kasvava puu

Tiedostat suvun taakkasiirtymän vaikutuksen parisuhteissasi

Ymmärrät sukuasi kohdanneiden tapahtumien ja niiden pohjalta syntyneen taakkasiirtymän vaikutuksen ja niihin kohdistuvan systeemisen lojaaliutesi, joka vaikuttaa parisuhteen haasteidesi taustalla.

kasvava puu

Saat vapauden muuttaa alitajuisia malleja

Tunnistaessasi toimintatapasi, jotka liittyvät suvustasi ja/tai lapsuudestasi omaksuttuihin malleihin voit alkaa vapautua niihin liittyvästä taakasta ja elämääsi alkaa syntyä tilaa ja vapautta valita toisin, sokea reagoinnin sijaan.

kasvava puu

Voit luoda tietoisempia parisuhteita

Asetut elämässäsi paikalle, josta käsit voit luoda tietoisempia ja aikuisempia parisuhteita vetäen puoleesi henkilöitä, jotka peilaavat sinussa kasvanutta aikuisuutta sekä reagoida kypsemmin ja tietoisemmin mahdollisissa parisuhteen haasteissa tulevaisuudessa.

kasvava puu

Ymmärrät vanhempiasi paremmin

Kykenet hahmottamaan sen, kuinka suhde vanhempiisi vaikuttaa parisuhteidesi taustalla. Saat mahdollisuuden ymmärtää vanhempiasi paremmin systeemisessä kontekstissa ja tehdä vapaampia valintoja heistä riippumatta. Suhde vanhempiisi ei enää vaikuta sokeasti parisuhteisiisi.

kasvava puu

Voit tehdä rauhaa menneisyyden kanssa

Kun systeeminen ymmärryksesi kasvaa, kykenet löytämään rauhaa suhteessa menneisyyteen. Se energia, joka on sitoutunut menneisyyteen vapautuu käyttöösi ja voit suunnata vapaammin kohti tulevaisuutta ja unelmiasi.

Ilmoittaudu tänään

Näin puhuvat aiemmat ryhmäläiset:

viisi tähteä

"On käsittämättömän upeaa, miten syvällisesti ja vilpittömästi ryhmäläiset osallistuvat prosessiin"


Jotain suurta tuntuu aina liikahtavan, kun ihminen oivaltaa omaa tarinaa. Omassa osallistumisessa yllätti, miten paljon tunteita voi purkautua ilman sanoja kun avaa sydämensä toisen ihmisen tarinalle.


- SIRPA

viisi tähteä

“Olen monella tapaa sanaton”


Kiitos aivan superpaljon jo nyt tästä Yhteyteen -kasvuryhmästä. Olen monella tapaa sanaton ja niin on hyvä -se tekee tilaa kuulla ja tutkia. Tämä perhekonstellaation maailma kun on kuin valkoista magiaa joka sekä toimii että hämmästyttää tehdessään niin. Kiitos kaunis työstänne 💚


- LAURA

viisi tähteä

“Elinan ja Rubenin olemukset sulatti sydämeni ja olen valmis heittäytymään.”


Olen terapoinut aikoinaan paljon itseäni ja osannut selittää ja kertoa tarinoita. 🙈 Haluan uskaltautua luottamaan siihen mitä aistin ja koen. Eilen tapahtui ihme ja sain äidiltäni sukututkimustietoja ja aloin taas vahvemmin luottamaan, että saan kaiken mitä tarvitsen. Tärkeintä olla valmis ottamaan vastaan


- JOHANNA

viisi tähteä

“Eilen pystyin käymää haavoittuvaisia parisuhde keskusteluja ja olen tästä vähän ihmeissäni.”


Miten pian pystyinkin seisomaan omilla jaloilla sellaisessa kohdassa mikä aiemmin tuntui aivan mahdottomalta. Siis ihan sellaiselta että en vaan todellakaan pysty. Ihan sellainen erikoinen tunne tuota keskustelua käydessä: haavoittuvaista mutta tässä haluan olla, on turvaa pysyä paikalla vaikka asiat on haastavia ja kipeitäkin ja antaudun sille etten todellakaan tiedä mitä tästä seuraa. Suuri kokemus.


- PAULA

verkkokurssi parempiin parisuhteisiin

Kun ilmoittaudut mukaan tänään, saat:

oranssi oikeinmerkki

Viikottaisen kirjallisen materiaalipaketin tukemaan prosessiasi


Kattavassa viikottaisessa kirjallisessa materiaalipaketissa käymme läpi systeemisen terapian, perhekonstellaatioiden, Rebirthing Breathwork Masteryn, hermoston, kehomuistin ja alitajuisten mallien perusperiaatteita. Saat tietoa sekä konkreettisia harjoitteita, jotka tukevat prosessiasi ja avaavat sinulle uusia tapoja hahmottaa parisuhteesi ja niihin liittyvät haasteet.

oranssi oikeinmerkki

Viikottaisen webinaarin (yht.4kpl)


Viikottaisessa 90 min mittaisessa webinaarissa käymme läpi kyseisen viikon teemoja. Ohjaamme harjoitteita, joiden avulla voit syventää kokemustasi ja viedä sen käytäntöön elämässäsi. Webinaareissa on aina tilaa kohdata muita osallistujia sekä esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia. Jokaisesta webinaarista jää myös tallenne.

oranssi oikeinmerkki

Kahden vetäjän tuen


Tuemme sinua koko neljä viikkoa kestävän prosessin ajan. Tavoitat meidät sähköpostitse, Whatsapp-ryhmän sekä webinaarien avulla. Voit esittää meille kysymyksiä sekä saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai niihin haasteisiin, joita kohtaat tällä hetkellä parisuhteen kentällä.

oranssi oikeinmerkki

Pääsyn suljettuun WhatsApp- yhteisöön kurssin ajaksi


Suljetussa Whatsapp-yhteisössä voit jakaa kokemuksiasi sekä tutustua muihin kurssin osallistujiin, jotka myös käyvät läpi samankaltaisia teemoja elämässään. Usein kohtaamme elämämme haasteita yksin, mutta mikä rikkaus onkaan se kun voimme jakaa niitä muiden kanssa. Osallistujien prosessit peilaavat toisiaan ja voimme yhdessä saavuttaa sellaista mikä yksin olisi hankalaa.

Ilmoittaudu tänään
harmoninen ja toimiva parisuhde

Moduulien kirjallinen materiaali avautuu aina viikkoa ennen seuraavaa moduulia


Viikottaisissa webinaareissa käymme läpi sinulle viikkoa aikaisemmin lähetetyn materiaalipaketin aiheita, sekä teemme syventäviä harjoitteita yhdessä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua viemään oppimaasi uusille tasoille elämässäsi ja ihmissuhteissasi.

Seuraavat viikot pitävät sisällään:

onnellinen perhe halaamassa toisiaan

MODUULI #1

Perhekonstellaatiot ja systeeminen näkökulma

Aloitamme kasvuryhmän käymällä läpi perhekonstellaatioiden ja systeemisen terapian perusperiaatteita. Opit hahmottamaan ongelmasi suuremmassa, systeemisessä kontekstissa. Voit alkaa nähdä perheesi ja oman roolisi perheessäsi uudessa valossa. Autamme sinua luomaan itsellesi merkityksellisen intention kurssia varten, joka kuljettaa sinua vääjäämättä tiedostamaan niitä alitajuisia malleja, jotka tällä hetkellä estävät sinua saavuttamasta toiveitasi parisuhteen saralla.

 • Opit mitä ovat perhekonstellaatiot ja systeemisen terapian perusperiaatteet
 • Opit kuinka rakkaus seuraa järjestystä, kuinka ihmissuhteiden ongelmien taustalla vaikuttaa systeeminen epäjärjestys ja kuinka voimme palauttaa alkuperäisen järjestyksen ja harmonian
 • Luot sinulle merkityksellisen intention, joka kulkee kanssasi koko kurssin ajan ohjaten sitä mihin energiasi kurssin aikana suuntautuu

Live webinaari torstaina 22.helmikuuta klo 17:30-19:00 (webinaarista tulee tallenne)

lapsen ja aikuisen kädet kuvaamassa ensimmäistä parisuhteen mallia

MODUULI #2

Ensimmäinen parisuhteen malli ja lapsuuden täyttymättömät toiveet

Tarkastelemme ensimmäistä parisuhteen malliamme (vanhempiemme liittoa), suhdettamme heihin sekä sitä kuinka lapsuutemme täyttymättömät toiveet vaikuttavat ihmissuhteissamme. Ymmärrät vanhempiesi suhteen ja sinun vanhempi-suhteesi hyvin kauaskantoiset vaikutukset ja alat tiedostaa niitä lapsuutesi toiveita, jotka yhä tulevat huomaamattasi läsnäoleviksi parisuhteissasi ongelmien kautta.

 • Hahmotat oman systeemisen lojaaliutesi suhteessa vanhempiisi ja heidän parisuhteeseensa
 • Identifioit lapsuuden täyttymättömiä toiveita, joita viet mukanasi parisuhteisiisi.
 • Ymmärrät parisuhteen ongelmien taustalla vaikuttavien mallien yhteyden lapsuudenperheeseesi ja/tai perhesysteemisi tapahtumiin

Live webinaari torstaina 29.helmikuuta klo 17:30-19:00 (webinaarista tulee tallenne)

parisuhteen ongelmat ratkonut pari

MODUULI #3

Taakkasiirtymän vaikutus parisuhteisiin, parisuhteen ongelmien tyypillisimmät systeemiset juurisyyt

Sukellamme tyypillisimpien parisuhteen haasteiden systeemisten juurisyiden pariin. Käymme läpi konkreettisten esimerkkien kautta sitä, millaiset tapahtumat voivat olla vaikuttamassa tietynlaisten haitallisten mallien syntyyn. Osallistujilla on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan, joihin pureudumme live webinaarissa.

 • Tiedostat elämässäsi toistuvien parisuhteen haasteiden syyt konkreettisemmin ja osaat yhdistää ne sinua ja sukuasi kohdanneisiin tapahtumiin
 • Kun identifioit ongelmiesi systeemiset juurisyyt, sinulle alkaa syntyä tietoisuutta ja vapautta valita toisin
 • Näet puolisosi (entiset/nykyiset/tulevat) systeemisessä kontekstissa ja osaat varautua niihin haasteisiin, joita taustanne voivat nostaa pintaan peilatessaan systeemisesti toisiaan.

Live webinaari torstaina 7.maaliskuuta klo 17:30-19:00 (webinaarista tulee tallenne)

toisiaan kädestä kiinni pitävä pari

MODUULI #4

Kehomuistin ja hermoston rooli alitajuisten mallien ylläpitämisessä

Tarkastelemme hermoston ja kehon solumuistin roolia alitajuisten mallien ylläpitämisessä. Käsittelemme tietoisen hengittämisen ja intention asettamisen hyötyjä alitajuisten mallien tiedostamiseen ja muokkaamiseen. Teemme ohjatun 45min mittaisen hengitysharjoituksen, jonka kautta opit tavan luoda kehoon lisää turvaa, mahdollistaen vaikeiden kokemusten kohtaamisen ja niistä vapautumisen.

 • Opit tietoisen hengittämisen tavan, jota voit käyttää apunasi kun haluat turvallisesti päästä käsiksi niihin alitajuisiin kokemuksiin, jotka estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi
 • Tiedostat hermoston, kehon ja kokemustemme välisen tärkeän yhteyden
 • Opit luomaan tietoisia tavoitteita ja hahmotat, millaista materiaalia ne alkavat nostaa sinulla pintaan vapautumaan omasta historiastasi.

Live webinaari torstaina 14.maaliskuuta klo 17:30-19:00 (webinaarista tulee tallenne)

Ilmoittaudu tänään

Kaiken yllä olevan lisäksi

Haluamme varmistaa, että saat mahdollisimman paljon irti kurssista lisäämällä nämä bonukset

parisuhde verkkokurssin bonuksen kansigrafiikka

BONUS #1

Magneettinen intentio

Tämän oppaan ohjeilla opit luomaan konkreettisen ja toimivan intention, joka kuljettaa sinua kurssin aikana kohti tavoitteitasi selkeästi ja varmasti.

parisuhde verkkokurssin bonuksen kansigrafiikka

BONUS #2

Erowebinaari

Tässä webinaarissa käymme läpi niitä systeemisiä lainalaisuuksia, joiden pohjalta voit käsitellä eroa harmonisemmin ja rakkaudellisemmin. Webinaari sopii sinulle jos: vanhempasi ovat eronneet, jos olet itse eronnut tai olet eroprosessissa.

Varmistaaksemme, että saat prosessista kaiken tarpeellisen tuen

Sinulla on pääsy näihin kaikkiin materiaaleihin!

oranssi Whatsapp-ikoni

Suljettu WhatsApp-yhteisö

Tutustu muihin samassa prosessissa oleviin ryhmäläisiin. Kysy polttavimmat kysymyksesi ja saa vastauksia niihin livenä.

oranssi Zoom-ikoni

Viikottaiset live webinaarit + niiden tallenteet

Syvennä prosessiasi live webinaareissa, joissa käymme läpi kyseisen viikon teoriaa sekä ohjaamme harjoitteita, jotka tuovat uuden ulottuvuuden kokemukseesi ja avartavat näkökulmiasi.

oranssi työkirjaikoni

Teoriapaketit ja harjoituskirjat

Prosessisi tueksi saat viikottaisen kirjallisen teoriapaketin sekä harjoituskirjan, joiden avulla saat uusia ulottuvuuksia kurssin aihepiirin pariin.

Ilmoittaudu tänään

Matkasi kohti harmonisempia parisuhteita alkaa tästä!

Näin voit ilmoittautua Yhteyteen-kasvuryhmään tänään:

askel numero 1

Ilmoittaudu tänään

Napsauta mitä tahansa Ilmoittaudu tänään -painikkeista ja sinut ohjataan osioon, jossa voit tutustua kurssin maksuvaihtoehtoihin.

askel numero 2

Maksu

Valittuasi sinulle sopivan maksuvaihtoehdon voit suorittaa maksun turvallisesti verkossa kassalla.

askel numero 3

Vahvistus

Kun olet maksanut kurssimaksun, saat pääsyn verkkokurssialustalle ja voit aloittaa kurssimateriaaleihin tutustumisen.

Ilmoittaudu tänään
harmonisen ja toimivan parisuhteen verkkokurssi

Liity kasvuryhmään tänään ja ota ensimmäinen askel kohti onnellisempia parisuhteita

Aloita valitsemalla haluamasi maksutapa:

Säästä!

PARAS HINTA


Yksi maksuerä
 

197 

 

Osta nyt

TAI

JOUSTAVIN HINTA


Kaksi kuukausittaista maksuerää
 

2  x 107 

 

Osta nyt

Hintoihin sisältyy alv.24%. Kahteen erään jaetussa maksussa ensimmäinen erä laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä 4 vk ilmoittautumisesta. Kurssin digitaalisen luonteen vuoksi ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta maksuja. Tutustu peruutusehtoihin tästä.

Ovet sulkeutuvat…

00

00

00

00

oransseja leijailevia lehtiä

“Elinan ja Rubenin lämmin, hyväksyvä, kannatteleva ja ryhmää arvostava työskentelytapa ohjaajina oli mieleenpainuvaa!”


Konstellaatio oli itselleni uusi työskentelytapa ja sain tästä menetelmästä asiantuntevaa tietoutta. Sain harjoitusten kautta oivalluksia, kun rohkeasti kysyy mitä ei itse ymmärrä


- KURSSILAINEN

Usein kysytyt kysymykset:

Jos yhä mietit osallistumista, tästä tiedät mikäli kurssi sopii sinulle:

Kasvuryhmä SOPII sinulle jos:

 • Haluat muuttaa ihmissuhteitasi

 • Olet valmis tarkastelemaan ja muuttamaan omia alitajuisia mallejasi

 • Tarvitset uusia työkaluja voidaksesi hahmottaa ongelmiesi juurisyyt

 • Et ole vielä kyennyt yksin ratkaisemaan haasteita ja kaipaat uusia työkaluja ja näkökulmia voidaksesi tehdä sen

 • Tiedät sisimmässäsi, että ongelmasi liittyvät tavalla tai toisella lapsuutesi ja/tai perhesysteemisi tapahtumiin

Kasvuryhmä EI sovi sinulle jos:

 • Haluat puolisoidesi muuttuvan, jotta he täyttäisivät odotuksesi

 • Et ole valmis tarkkailemaan itseäsi, perhettäsi ja sukuasi uusista näkökulmista

 • Ajattelet ongelmiesi olevan seurausta muiden ihmisten haitallisesta käytöksestä

 • Odotat ratkaisuja ilman omaa muutosta

 • Toivot toisen ottavan ohjat elämässäsi
kuvia toimivasta ja onnellisesta parisuhteesta

Sitoudu siihen muutokseen, jonka haluat luoda parisuhteisiisi — ja tule ottamaan yhdessä askelia kohti tietoisempia parisuhteita Yhteyteen- kasvuryhmässä!

parisuhdekurssi tietokoneruuduilla

Tuletko sinä olemaan yksi niistä, jotka päättävät asettua elämänsä ohjaksiin ja luoda aidon, rehellisen, aikuisen ja harmonisen tavan olla parisuhteessa?

Jos vastauksesi on “kyllä” niin varmista paikkasi Yhteyteen-kasvuryhmässä ja aloitetaan tämä matka yhdessä!

Ilmoittaudu tänään

Parisuhde, josta haaveilet on oikeasti MAHDOLLINEN.

parisuhtekouluttajat onnellisina metsässä

Hei, me olemme Elina ja Rubén!


11 vuoden mittaisen parisuhteemme aikana olemme kokeneet valtavasti. Toisinaan kulttuurierot, pienet lapset, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on vienyt kaikki voimamme. Kuinka kommunikoida omat tarpeet kunnioittavasti, luoda tilaa olla yhdessä ja yksin silti menettämättä yhteyttä toiseen? Rakentaa kokonainen elämä, omien ja yhteisten unelmien pohjalta. Olemme olleet tilanteissa, joissa keskinäiset eromme ovat saaneet meidät kyseenalaistamaan suhteemme tulevaisuuden. Haluammeko samoja asioita? Kykenemmekö saavuttamaan ne?

Perhekonstellaatioiden ja Rebirthing Breathworkin avulla olemme kyenneet tiedostamaan ja muuttamaan suvuistamme ja perheistämme omaksumiamme malleja. Olemme luoneet parisuhteeseemme uuden tavan kommunikoida, kuulla toista ja tulla itse kuulluksi.

Tämä kurssi ei ole vain teoriaa vaan taustalla vaikuttaa myös vuosien kokemuksemme omasta elämästämme. Tuemme matkaasi joka askeleella jakaen sinulle meidän ja asiakkaittemme elämässä parhaiten toimineita työkaluja. Jos olet täällä, sisälläsi on haave muuttua. Sinun ei tarvitse vielä tietää miten kaikki tulee tapahtumaan kunhan olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen. Avaimet muutokseen löytyvät sisältäsi. Me autamme sinua näkemään miten.

Elina & Rubén

Jos olet valmis tiedostamaan ja muuttamaan parisuhteen haasteen taustalla vaikuttavia alitajuisia, systeemisiä juurisyitä…

Niin tämä on mahdollisuutesi valjastaa perhekonstellaation voima harmonisempien ja onnellisempien parisuhteiden luomiseksi.

Olen valmis!