Paranna menneisyyden haavat ja luo uusi yhteys itseesi

Syväluotaavaa tunnetyöskentelyä, jonka avulla voit turvallisessa ja tuetussa tilassa vapautua tunnetaakasta, integroida traumoja sekä käsitellä suvun taakkasiirtymää perhekonstellaation ja Rebirthing Breathwork Masteryn avulla - verkossa ja kasvokkain.

traumojen juurisyitä ja tiedostamattomia malleja avaavat kouluttajat halaamassa toisiaan

Sinun on mahdollista luoda itsesi näköinen elämä.

Me olemme Elina ja Rubén ja meitä ohjaa halu auttaa sinua tiedostamaan ja muuttamaan niitä lapsuudesta ja suvusta omaksuttuja, hyvin syvälle juurtuneita alitajuisia malleja, jotka vaikuttavat elämäsi haasteiden taustalla.

Tiedämme, kuinka vaikeaa traumojen ja haastavien kokemusten kanssa eläminen on - erityisesti silloin kun meillä ei ole oikeita työkaluja niiden käsittelyyn. Vuosien ammatillisen kokemuksen ja oman elämämme haasteiden pohjalta, voimme luvata sinulle että näiden mallien muuttaminen on mahdollista turvallisessa, kannatellussa ja kohdatussa tilassa.

Meidän missiomme on auttaa sinua integroimaan menneisyyden traumoja ja kokemaan sisäistä rauhaa ja vapautta

Teemme tämän perhekonstellaatioiden ja Rebirthing Breathwork Masteryn avulla - kaksi loistavaa menetelmää, jotka auttavat sinua tiedostamaan, parantamaan ja muuttamaan traumoja näiden askeleiden avulla:

numero 01

Tiedostaminen

Prosessi, jossa ymmärrät menneisyyden traumaattisten tapahtumien sekä oman elämäsi haasteiden välisen vahvan yhteyden.

numero 02

Transformaatio

Transformaatio, jossa menneen tukahdutetut tunteet, muistot, kokemukset, ajatukset ja ehdot voivat turvallisesti tulla koetuiksi ja kohdatuiksi.

numero 03

Integraatio

Yksilöistunnoissa tai työpajoissa koettujen kokemusten integraation positiivinen vaikutus omaan elämääsi sekä lähipiiriisi, luoden harmoniaa ja rauhaa.

Mitä on Rebirthing Breathwork Mastery (RBM)?


Rebirthing Breathwork Mastery (RBM) on rauhallinen ja hidas, tietoisen hengittämisen tekniikka, jonka avulla voit tiedostaa ja vapautua koko elämäsi aikana kehomuistiisi tallentuneista kokemuksista, päätöksistä, muistoista, ehdoista, tukahdutetuista tunteista ja tapahtumista jotka rajoittavat ja estävät sinua ottamasta askeleita elämässä. Opit valjastamaan tietoisen hengityksen voiman ohjataksesi elämääsi toivomaasi suuntaan.

Mitä ovat perhekonstellaatiot?


Perhekonstellaatiot ovat systeemisen terapian menetelmä, jonka avulla voit tulla tietoiseksi sinuun vaikuttavista, sukupolvet ylittävistä traumoista sekä niistä alitajuisista, suvusta omaksutuista haitallisista malleista, joilla on ratkaiseva vaikutus elämäsi haasteiden takana. Tiedostat oman systeemisen lojaaliutesi ja saat mahdollisuuden vapautua suvun taakkasiirtymästä luodaksesi harmonisempia ihmissuhteita, parantaaksesi traumoja sekä ratkaistaksesi konflikteja.

Kaminun on tila josta käsin tiedostamme, että juuremme ovat sidottu omaan historiaamme ja perheemme historiaan. Tämä on paikka, jossa voit tulla tietoiseksi ja muuttaa niitä tiedostamattomia malleja, joita olet omaksunut lapsuudestasi, elämäsi aikana tai perheestäsi ja jotka vaikuttavat haasteidesi taustalla. Kaminun toimii cosmososiologisesti ja ammentaa perhekonstellaatioiden ja Rebirthing Breathwork Masteryn sekä taiteen maailmasta.

Haluamme olla tukenasi matkallasi ja auttaa sinua vapautumaan siitä, mikä ei enää ole tarkoituksenmukaista, integroimaan sen, mikä on vielä integroitava, oppimaan, parantumaan, haastamaan itseäsi ja luomaan magneettisia intentioita, jotta voisit elää harmonisempaa, tietoisempaa ja rakkaudentäyteisempää elämää.

Kaminun sitoutuu yhteistyöhön ihmisten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat omistautuneita henkilökohtaiseen tai organisaation kasvuun ja jotka ovat valmiita tekemään muutoksia todellisuudessaan sitoutuneesti ja haastaen itseään olemaan todellisia toimijoita omassa elämässään. Näin he voivat edistää globaalia tietoisuuden muutosta omien ainutlaatuisten tarkoitustensa ja universumin kanssa yhtenevien päämääriensä kautta.

valkoinen kaminun logo

 

Kaminunin etymologia
vihreitä lehtiä lentäen tuulessa

Tuomme yli 20 vuoden jaetun ammatillisen kokemuksen luovien menetelmien, perhekonstellaation ja Rebirthing Breathwork Masteryn saralta.

perhekonstellaatiokouluttaja nojaamassa puuhun


Tapaa Elina


Teatteri-ilmaisunohjaajasta terapian pariin


Tarve ymmärtää itseäni, tunteitani, perhettäni sekä maailmaa paremmin johti minut alunperin teatterialan opintojen pariin.

Kuitenkin ajan kanssa tarve laajentaa omaa ymmärrystäni ja hahmottaa holistista parantumista sekä omia haastavia kokemuksiani selkeämmin kuljetti minut Rosen terapian opintoihin, perhekonstellaatioiden pariin Barcelonan Hahmoterapia Instituuttiin sekä lopulta Rebirthing Breathwork Mastery- koulutukseen.

Satojen asiakkaiden ja omien kokemuksieni pohjalta uskon, että oikeilla työkaluilla, oikeaan aikaan, turvallisessa ja tuetussa ympäristössä meidän on mahdollista vapautua ja muuttaa elämäämme ja tarinaamme ratkaisevasti.

perhekonstellaatiovalmentaja istumassa puun oksalla


Tapaa Rubén


Näyttelijästä konstellaatio-ohjaajaksi 


Itsetuntemuksen polku kuljetti minut teatterista tunneilmaisun, kehon ja henkilökohtaisen ilmaisun tutkimiseen. Yli kymmenen vuoden ajan kouluttauduin fyysisen teatterin näyttelijäksi Espanjassa ja ulkomailla. Kuitenkin suuri elämänmuutos ohjasi minut kiinnostumaan henkisestä kasvusta ja traumojen integroinnista, mikä sai vei minut opiskelemaan Rosen-terapiaa ja aloittamaan perhekonstellaation koulutusohjelman Barcelonan hahmoterapiainstituutissa.

Olen jatkanut perhekonstellaatioihin syventymistä, mikä on johdattanut minut suurempaan ymmärrykseen systeemisen tunnekentän ja ihmissuhteiden siteistä. Se mikä edelleen innostaa ja yllättää minua on meidän ihmisten rohkeus ja kyky olla yhteydessä intiimeihin ja vaikeisiin kokemuksiin ja juuri siinä hetkessä mahdollistaa tarvittavien liikkeiden tekeminen, jotta voimme integroida ja muuttaa kivuliaita kokemuksia ja kulkea kohti harmonisempaa ja tietoisempaa elämää.

Voimme auttaa sinua löytämään tasapainoa ja vapautumista perhekonstellaation ja Rebirthing Breathworkin avulla - kasvokkain tai verkossa.

pieni kasvava puu

Yksilöistunnot

keskikokoinen kasvava puu

Työpajat

iso kasvava puu

Verkkokurssit

vihreitä lehtiä tuulessa

Anna matkasi taakkasiirtymästä ja alitajuisista malleista vapautumiseen alkaa tänään

Tutustu palveluihimme
parisuhdeohjaajat pariskuntana

Oletko kiinnostunut perhekonstellaatioista ja Rebirthing Breathwork Mastery- menetelmästä?

Liity postituslistallemme ja saat ajankohtaista tietoa menetelmistä sekä kuulet ensimmäisenä tulevista työpajoista ja tapahtumista!

Tietosi ovat täysin turvassa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

Haluatko kysyä meiltä jotain?

Liittyi se sitten yksilöistuntoihin, työpajoihin tai verkkokursseihin:

Ota meihin yhteyttä täältä